Zeist,
06
februari
2019
|
11:35
Europe/Amsterdam

Achmea IM wint Asset Allocatie Award

Achmea IM heeft gisteren de Asset Allocatie Award gewonnen. Willem Barentsen, Chief Strategist bij Achmea IM, nam de prijs in Amsterdam ontvangst. De Asset Allocatie Awards zijn voor investment researchrapporten die minimaal elk kwartaal openbaar gepubliceerd worden en concrete asset allocatie aanbevelingen hebben over de afgelopen 36 maanden.

Jury
‘De rapporten van de winnaar verdienen het om gelezen te worden. Deze rapporten bevatten naast argumenten ook aanbevelingen die waarde voor de beleggingsportefeuille hebben.’, vertelt Eelco Ubbels van Alpha Research. En dit geldt volgens de jury dus zeker voor de rapporten van Achmea IM.

Willem Barentsen: 'We doen steeds ons best de beleggingsvisie goed onderbouwd en toegankelijk uiteen te zetten in de Achmea IM Investment Letter. Dat wordt ook buitenshuis gezien en dat is leuk. Een compliment voor het team!'

Bekijk hier de laatste Investment Letter. De volgende Investment Letter verschijnt half februari. Volg hiervoor onze website of onze LinkedIn pagina.