Zeist,
12
april
2019
|
15:38
Europe/Amsterdam

Altijd al meer willen weten over Sustainable development goals of onze Green Bonds?

Achmea IM neemt regelmatig als spreker deel aan seminars en bijeenkomsten. Op woensdag 17 april zijn wij aanwezig bij  het IPV congres (Instituut voor Pensioen­educatie)  en op donderdag 18 april informeren wij u tijdens de informatietafel Bestuurders voorjaar 2019 (Ipfos) over onze dienstverlening. Op dinsdag 21 mei zijn wij aanwezig bij het ESG seminar van Financial Investigator.

 

Altijd al meer willen weten over Sustainable development goals?
Op woensdag 17 april spreekt Annette van der Krogt
(Manager Verantwoord Beleggen), als gastspreker bij het IVP congres van het Instituut voor Pensioeneducatie. Dit vindt plaats in het World Trade Center Rotterdam. Het thema van dit seminar is Bestuurs- en beleggingsthema's 2019. Tijdens dit seminar komen diverse onderwerpen aan bod die actueel zijn voor bestuurders. Annette van der Krogt informeert u namens Achmea IM over de Sustainable development goals: wat zijn dat, hoe maakt een bestuur er beleid op en hoe implementeert u dat beleid in vermogensbeheer. Voor meer informatie en uw aanmelding verwijzen wij u graag naar de website van Instituut voor Pensioeneducatie.

 

Of wilt u meer weten over Green Bonds?
Op donderdag 18 april zijn wij als gastspreker aanwezig bij de ‘Informatietafel Bestuurders – Voorjaar 2019’. Viktor Stunnenberg (Portfolio Manager Achmea IM Green Bond Fund) neemt u namens Achmea IM mee in de belangrijkste onderwerpen met betrekking tot ESG, SDG’s en impact investing. U kunt zich alsnog aanmelden via de website van Ipfos

 

Of meld u aan voor het ESG seminar van Financial Investigator
Dinsdag 21 mei is Achmea IM aanwezig bij het ESG seminar van Financial Investigator. Op dit event zal Annette van der Krogt (Manager Verantwoord Beleggen), u tijdens een van de breakouts informeren over actief eigenaarschap, zoals stemmen en engagement. Achmea IM zal enkele inzichten met u delen over hoe instrumenten voor actief eigendom nuttig kunnen zijn bij het aanpakken van nieuwe wetgeving en sectorinitiatieven. Voor meer informatie en uw aanmelding verwijzen wij u graag naar de website van Financial Investigator.

Voor meer informatie over deze bijeenkomsten kunt u telefonisch contact opnemen met Mark Bakker, Business Development Director via 06-10185194 of per mail mark.bakker@achmea.nl.