Jacob de Wit: 'beleggen is en blijft mijn passie!'

Jacob de Wit is sinds februari de nieuwe directievoorzitter van Achmea Investment Management. In deze eerste editie van de nieuwsbrief ‘AIM Check’ stelt Jacob zich persoonlijk aan u voor.

“Ik ben Jacob de Wit, 44 jaar geleden geboren en getogen in het Zeeuwse land. Hard werken, no-nonsense en ‘doe maar normaal’ zijn eigenschappen die ik vanuit mijn jeugd meekreeg en die ik nog steeds koester. Ik ben getrouwd en vader van vier kinderen, die mij elke dag doen beseffen wat belangrijk is in het leven. Naast familie is en blijft beleggen mijn grootste passie.”

Aansluiten op wensen en behoeften
“Mijn drijfveer? Integrale vermogensbeheeroplossingen leveren, in nauwe samenwerking met de klant. Geen dozen schuiven, maar zo goed mogelijk aansluiten op wensen en behoeften. Diezelfde passie en drijfveer zie ik gelukkig terug bij Achmea IM. Uit het track record en de klanttevredenheid van de afgelopen jaren blijkt grote betrokkenheid.”

Vertrouwen en verantwoordelijkheid
“Met gepaste trots heb ik dan ook de rol van directievoorzitter van Achmea IM op mij genomen. Aan ons is meer dan 100 miljard euro vermogen toevertrouwd. Hiermee zijn we een sterke speler op de Nederlandse markt. Dit vertrouwen betekent dat wij een grote verantwoordelijkheid hebben naar onze klanten. Maar ook naar de vele deelnemers wiens belangen u als bestuurder of adviseur behartigt.”

Persoonlijke ontmoetingen
“Ik heb inmiddels vele bestuurders en adviseurs persoonlijk mogen ontmoeten en ben onder de indruk van de enorme inzet en betrokkenheid om de belangen van deelnemers goed te behartigen.

Wij houden u graag op de hoogte
'Via deze nieuwsbrief informeren wij u ieder kwartaal over voor u relevante onderwerpen. Denk aan onze visie op ontwikkelingen in de markt, wet- en regelgeving, en nieuws uit onze organisatie. Zo leest u in deze eerste editie onder meer over de nieuwe Verordening Marktmisbruik en uitstel van Mifid II. Ik wens u veel leesplezier!”