Zeist,
28
februari
2019
|
12:56
Europe/Amsterdam

Ronde tafel gesprekken Financial Investigator

Ronde tafel gesprek Fiduciair Management met Twan van Erp

Dat Fiduciair Management volop in de belangstelling staat bleek wel tijdens het Ronde Tafel gesprek met Financial Investigator. Niet alleen het dienstverleningsmodel en de fiduciaire markt zijn doorlopend in verandering, ook de vele technologische ontwikkelingen en de toenemende maatschappelijke en wettelijke eisen die aan beleggers worden gesteld, maken efficiënt en effectief fiduciair management topsport.

Namens Achmea Investment Management was Twan van Erp, Hoofd Strategisch Portefeuille Advies van Achmea Investment Management aanwezig bij het Ronde Tafel gesprek.

Bekijk hier het verslag van het Ronde Tafel gesprek over “Fiduciair Management” gepubliceerd in de eerste editie van Financial Investigator.

Ronde Tafel gesprek Uitbesteding selectie en monitoring externe managers bij fiduciair management met Freddy van Mulligen

Het selecteren van externe managers is naast advies de belangrijkste taak van de fiduciair. Bij het selecteren en monitoren van externe managers is een goede discipline onontbeerlijk. Dit bleek nogmaals tijdens het Ronde Tafel gesprek met Financial Investigator.

Namens Achmea Investment Management was Freddy van Mulligen, Manager van het team dat externe aandelen- en vastrentende managers selecteert bij Achmea Investment Management en daarnaast Senior Portfolio Manager in het External Manager team, aanwezig bij het Ronde Tafelgesprek.

Bekijk hier het verslag van het Ronde Tafel gesprek met Financial Investigator over “uitbesteding selectie en monitoring externe managers” gepubliceerd in de eerste editie van Financial Investigator.