Zeist,
18
september
2017
|
14:28
Europe/Amsterdam

Seminar Factorbeleggen: De hype voorbij!

De afgelopen jaren heeft Factorbeleggen een enorme vlucht genomen. Op basis van academische onderzoeken passen veel beleggers deze aanpak succesvol toe in hun beleggingsportefeuille. Tegelijk zijn er ook kritische geluiden. Is het niet te laat om nog in te stappen? Is de kwaliteit van het productaanbod wel goed?

We nodigen u van harte uit voor onze Kennissessie op 10 oktober om 14.30 uur in Zeist. Rond 17.00 uur sluiten we het programma af met een borrel.

De sprekers gaan in op de kenmerken, mogelijkheden, risico's en voor- en nadelen van Factorbeleggen.

Gerard O’Reilly, co-CEO en CIO bij vermogensbeheerder Dimensional, opent de middag. Hij gaat in op de fundamentele redenen waarom Factorbeleggen werkt in een goed functionerende markt. Volgens Gerard zijn zorgen over een 'crowded trade' in een goed ontworpen beleggingsproces, niet nodig.

Onze specialisten van de teams Externe Managers en Aandelen gaan vervolgens in op de implementatie van Factorbeleggen in institutionele beleggingsportefeuilles. Zij laten u met concrete praktijkvoorbeelden zien op welke manier u Factorbeleggen kan toepassen in uw portefeuille.

Uiteraard is er alle gelegenheid voor het stellen van vragen en interactie.

Aanmelden

Wilt u bij deze bijeenkomst aanwezig zijn? Meld u dan aan bij paula.arendsen@achmea.nl.
Deelname is voorbehouden aan asset owners en pensioenfondsbestuurders.

Graag tot ziens!